PROGRAM ZA MONTAŽU
AKFIX

100D

100D Sanitarni silikon, 310 ml

– Specijalno formulisan za upotrebu u proizvodnji i ugradnji tuš kabina koji nema rastvarač i pokazuje izvrsna svojstva otporna na plesni. To je vrhunsko zaptivno sredstvo za zaptivanje i zastakljivanje koje se odlikuje odličnim prijanjanjem i izdržljivošću.
– Dostupne boje: bela i transparentna

100E

100E Univerzalni silikon, 50/280 ml

– Jednokomponentna silikonska zaptivna masa za niz opštih aplikacija za zaptivanje i zastakljivanje. Pruža snažno prijanjanje i pogodan je za upotrebu na uobičajenim neporoznim građevinskim materijalima.
– Dostupne boje: bela i transparetna

610

610 Montažni lepak, 300 ml 

– Jednokomponentni lepak na bazi poliuretana koji se brzo stvrdnjava. Kombinuje visoku čvrstoću veze sa brzim očvršćavanjem. Svojstvo vodootpornosti čini ga izuzetno dobrim za lepljenje drvenih površina na kojima dolazi do prskanja vode i vlage.
– Dostupne boje: transparentna

900N

900N Silikon za ogledala, 310 ml 

– Lepak za neutralno lepljenje visokih performansi koji je posebno dizajniran za lepljenje ogledala svih vrsta i veličina bez oštećenja ogledala. Lepljeno ogledalo je sigurnije jer ne postoji rizik od pada velikih komada stakla u slučaju loma.
– Dostupne boje: transparentna

905N

905N Neutralni silikon, 310 ml

– Neutralna silikonska zaptivna masa vrhunskih performansi dizajnirana za popunjavanje i zaptivanje praznina u širokoj upotrebi u građevinarstvu. Kombinuje prednosti izvanredne adhezije na građevinske materijale i nekorozivno i bez mirisa
– Dostupne boje: bela i transparentna

AS606

AS606 Akril silikon, 310 ml 

– Jednokomponentni zaptivač na bazi akrilne emulzije ojačan silikonskom emulzijom. Ima superiornu adheziju i dobru elastičnost.
– Dostupne boje: bela

C900

C900 Hemija za tiplove, 300 ml + mešalica 

– Malter za injekcije od poliestera za opštu namenu za čvrste i šuplje nosače koji imaju kratko vreme sušenja. Pogodan je za upotrebu u betonu, perforiranim opekama i blokovima šupljina u širokom spektru primene
– Dostupne boje: svetlo siva

FN310

FN310 Akrilno montažni lepak, 310 ml

– Lepak na bazi vode koji se koristi za lepljenje brojnih građevinskih materijala. Posebno je pogodan za „uradi sam“ korisnike zbog sadržaja bez rastvarača i velike čvrstoće vezivanja

Tel: +381 (011) 314 14 61

E-mail: office@dbt-okovi.com

Adresa: Ugrinovački put 41 

11 080 Beograd, Zemun (Altina)

Scroll to Top